S:T BOTVIDS KATOLSKA FÖRSAMLING
på polska >>>

14 juli 2024 – femtonde söndagen under året

Evangelium
Mark 6:7–13

Vid den tiden kallade Jesus till sig de tolv och sände ut dem två och två och gav dem makt över de orena andarna. Och han sade åt dem att inte ta med sig något mer på vägen än en stav, inget bröd, ingen påse och inga pengar i bältet. Sandaler fick de ha men inte mer än en skjorta. Och han sade till dem: »När ni har tagit in i ett hus, så stanna där tills ni skall vidare. Och är det någon plats som inte vill ta emot er och inte vill höra på er, så fortsätt därifrån och skaka av dammet under era fötter. Det skall vittna mot dem.« De gav sig i väg och predikade att alla skulle omvända sig, och de drev ut många demoner och smorde många sjuka med olja och botade dem.

Jag vill påminna att Mässor firas i S:t Botvids kyrka i Fittja under veckan varje dag med undantag av måndagar kl. 18:30. På söndagar som vanligt Högmässa kl. 12:00. Mässan på polska kl. 9.30.

I juli månad kommer expeditionen att vara stängd.


  • Vi har nu avslutat skolåret och jag vill tacka alla kateketer och volontärer, församlingsrådet och alla er församlingsbor för ert samarbete och alla goda gärningar. Vi har påbörjat sommarlovet och tiden av semester. Glöm inte kontakten med Gud, vardagsbönen och söndagens Heliga Mässa. Jag önskar alla de som reser bort en skön tid av vila och ett härligt sommarlov.
  • Det blir ingen adoration under juli och augusti månad!
  • Hjärtligt tack för era gåvor till veckans kollekt.
  • Vi vill meddela om att det inte blir något kyrkkaffe under juli och augusti månad.
  • Inget kyrkkaffe idag!